مقالات علمی و آموزشی، پژوهش ها و تحقیقات دانش بنیان

آخرین اخبار جهان و حادثه های جنجالی، فشن و مد روز، آرایش و زیبایی، آشپزی، تصاویر دیدنی
  • خانه 
  • آخرین نظرات 

5 مرحله + تعیین حد و مرز با پدر و مادر: 13 استراتژی برای مقابله با بیش از حد یا سمی بودن 23 نکته

16 فروردین 1404 توسط نویسنده محمدی

تعیین مرزها با پدر و مادر: 13 راهبرد برای مقابله با بیش از حد یا همسران سمی

ایجاد مرزها با پدر و مادر می‌تواند یک کار چالش برانگیز باشد، مخصوصا زمانی که در تلاش برای حفظ یک رابطه سالم با آنها هستید. با این حال، تعیین حد و مرز برای محافظت از رفاه ذهنی و عاطفی خود و از سوی دیگر بهزیستی رابطه خود با شریک زندگیتان ضروری است. در این مقاله، 13 راهکار برای مقابله با هنجارشکن‌ها یا همسران سمی ارائه می‌کنیم. این استراتژی‌ها برای کمک به شما در تعیین حد و مرزها طراحی شده‌اند و در عین حال رابطه مثبتی با همسرتان برقرار می‌کنند.

  1. انتظارات خود را به اشتراک بگذارید

اولین گام در تعیین حد و مرز با پدر و مادر این است که انتظارات خود را به وضوح بیان کنید. با شریک زندگی خود بنشینید و در مورد چه چیزی راحت هستید و چه چیزی نیستید بحث کنید. مطمئن شوید که نمونه های خاصی از رفتارهایی که قابل قبول نیستند را وارد کنید. برای جلوگیری از هرگونه سردرگمی یا سوء تفاهم، ضروری است که هنگام بیان انتظارات خود واضح و مستقیم باشید.

  1. تنظیم مرزهای خاص

هنگامی که انتظارات خود را بیان کردید، تعیین مرزهای خاص ضروری است. این به معنای تعریف رفتار قابل قبول و غیرقابل قبول است. مثلا ممکن است در مورد اینکه هر چند وقت یک بار مایل به بازدید هستید یا مقدار پولی که مایل به قرض دادن هستید، مرزبندی کنید. هنگام تعیین حد و مرزها، حتماً دقیق و واقع بینانه باشید.

  1. سازگار باشید

زمانی که نوبت به تعیین مرزها با پدر و مادر می رسد، یکپارچگی کلیدی است. شما باید در اجرای مرزهای خود ثابت قدم باشید، حتی اگر این کار ناراحت کننده یا دشوار باشد. ثبات به همسرتان کمک می کند تا بفهمد از آنها چه انتظاری می رود و چه انتظاراتی میتوانند از شما داشته باشند.

  1. از عبارات “I” استفاده کنید

هنگام تعیین مرزها، بهره‌گیری از عبارات “I” ضروری است. این به این معنی است که احساسات و نیازهای خود را با بهره‌گیری از «من» به جای «تو» بیان کنید. مثلا به جای گفتن «تو همیشه این کار را می‌کنی»، بگویید «وقتی این اتفاق می‌افتد احساس ناراحتی می‌کنم». بهره‌گیری از جملات «من» به شما کمک می‌کند از سرزنش و حمله به همسرتان خودداری کنید، که می‌تواند باعث تشدید درگیری‌ها شود.

  1. مرزها را فعالانه تنظیم کنید

تعیین مرزها به صورت فعالانه و نه واکنشی ضروری است. این به معنای تعیین مرزها قبل از بروز مشکلات است، نه بعد از وقوع آنها. تعیین مرزهای پیشگیرانه به شما کمک می کند تا از تعارضات جلوگیری کنید و رابطه سالمی با همسرتان حفظ کنید.

  1. محترم باشید

هنگام تعیین حد و مرز با پدر و مادر، رعایت احترام ضروری است. این به این معنی است که با آنها با مهربانی و شفقت رفتار کنید، حتی اگر آنها در حال تجاوز یا سمی باشند. احترام به شما کمک می کند تا رابطه مثبتی با همسرتان داشته باشید، حتی اگر در حال تعیین حد و مرز هستید.

  1. حدود زمان خود را تعیین کنید

تعیین حد و مرز در زمان خود در هنگام برخورد با خانواده همسر ضروری است. این به این معنی است که محدودیت هایی را برای مدت زمانی که می خواهید با آنها بگذرانید و هر چند وقت یک بار مایل به دیدن آنها هستید تعیین کنید. هنگام تعیین حد و مرز در زمان خود، مطمئن شوید که نیازها و برنامه های خود را اولویت بندی کرده اید.

  1. حدود پول خود را تعیین کنید

تعیین حد و مرز در اطراف پول خود نیز در هنگام برخورد با خانواده همسر ضروری است. این به این معنی است که محدودیت هایی برای میزان پولی که مایل به قرض دادن یا دادن به همسرتان هستید تعیین کنید. هنگام تعیین حدود پول خود، مطمئن شوید که نیازهای مالی خود را اولویت بندی می کنید.

  1. حدود فضای شخصی خود را تعیین کنید

تعیین حد و مرز در اطراف فضای شخصی شما در هنگام برخورد با خانواده همسر ضروری است. این به معنای تعیین محدودیت برای میزان دسترسی آنها به خانه و وسایل شخصی شما است. هنگام تعیین مرزهای فضای شخصی خود، مطمئن شوید که حریم خصوصی و راحتی خود را در اولویت قرار دهید.

  1. حدود رابطه خود را تعیین کنید

تعیین حد و مرز در رابطه با همسرتان ضروری است. این به این معنی است که محدودیت‌هایی را برای مدت زمانی که می‌خواهید با آنها بگذرانید و چقدر می‌خواهید در زندگی آنها مشارکت داشته باشید، تعیین کنید. هنگام تعیین حد و مرزهای اطراف رابطه خود را با شریک زندگی خود در اولویت قرار دهید.

  1. به دنبال پشتیبانی باشید

تعیین حد و مرز با پدر و مادر می‌تواند چالش برانگیز باشد، بنابراین ضروری است که به دنبال حمایت باشید. این به این معنی است که با شریک زندگی، دوستان یا یک درمانگر در مورد خیابان خود صحبت کنیداوگل می کند. جست‌وجوی حمایت به شما کمک می‌کند هنگام تعیین حد و مرز با همسرتان قوی و مطمئن بمانید.

  1. محکم باشید

هنگام تعیین حد و مرز با پدر و مادر، محکم بودن ضروری است. این به این معنی است که در موضع خود بایستید و مرزهای خود را اعمال کنید، حتی اگر ناراحت کننده یا دشوار باشد. محکم بودن به شما کمک می کند تا رابطه سالمی با همسرتان داشته باشید و در عین حال از نیازهای خود محافظت کنید.

  1. مراقبت از خود را تمرین کنید

تعیین حد و مرز با پدر و مادر می‌تواند از نظر عاطفی تخلیه شود، بنابراین مراقبت از خود ضروری است. این به معنای مراقبت از سلامت جسمی، عاطفی و روانی است. تمرین خودمراقبتی به شما کمک می‌کند هنگام تعیین حد و مرز با پدر و مادرتان قوی و با اعتماد به نفس بمانید.

اعتماد به نفس

منابع و مراجع دارای اعتبار بالا:

  1. “تعیین مرز با همسر: راهنمای محافظت از ازدواج و خود” نوشته دکتر دیوید کی. هاوکینز
  2. «هنر تعیین مرزها: چگونه نه بگوییم، برای خود بایستیم و بدون از دست دادن روابط خود محدودیت‌هایی تعیین کنیم» اثر دکتر امی اسپنسر
  3. «مرزها: چه زمانی بله بگوییم، چگونه نه بگوییم تا کنترل زندگی خود را در دست بگیریم» نوشته دکتر هنری کلود

در پایان، تعیین حد و مرز با پدر و مادر برای حفظ یک رابطه سالم با آنها ضروری است. با بهره‌گیری از این 13 استراتژی، می‌توانید حد و مرزهایی را تعیین کنید و در عین حال رابطه مثبت خود را با همسر خود حفظ کنید. به یاد داشته باشید که انتظارات خود را به وضوح بیان کنید، مرزهای مشخصی را تعیین کنید، ثابت باشید، از جملات “من” استفاده کنید، حد و مرزها را فعالانه تعیین کنید، احترام بگذارید، حدود زمان خود را تعیین کنید، حدود پول خود را تعیین کنید، محدوده هایی را در اطراف فضای شخصی خود تعیین کنید. رابطه برقرار کنید، به دنبال حمایت باشید، محکم باشید و مراقبت از خود را تمرین کنید. با این استراتژی‌ها، می‌توانید از نیازهای خود محافظت کنید و در عین حال رابطه سالمی با همسرتان حفظ کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

مقالات علمی و آموزشی، پژوهش ها و تحقیقات دانش بنیان

جستجو

موضوعات

  • همه
  • آموزشی
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس